Trafikk og parkering

Det er skiltet med 10 km/t i feltet vårt. Vi oppfordrer beboere og besøkende til å respektere dette. Benytt trafikkspeilene aktivt, og vær forsiktig! Det er mange små barn som benytter områdene til fartsfylte leker på sykler og løperhjul. Det er lov å gi tilbakemelding til hverandre dersom dette ikke overholdes – i beste mening!

Det er ellers anmodet at vi ikke kjører inn sent på kvelden for å pakke i bilen, men vi forstår det meste dersom man gir et lite vink til naboen om dette.

Parkering i gaten er forbudt. Vi har godt med parkeringsplasser, gjester skal bruke parkeringsplassen og ikke parkere i gaten.

Det er 40 tinglyste plasser i garasjen, og 14 på taket. Praksisen er at vi parkerer fritt på taket utenom der det står ladestasjoner. Øvre parkeringsplass er til fri disposisjon.

Her må vi uansett begynne å ta noen hensyn, og her er noen tanker:

1. De som har ladestasjon for elbil må få benytte seg av denne

2. Vurder om tilhengeren eller annet utstyr må oppta plassen.

3. Alle som har fast parkeringsplass/garasjeplass bruker denne.

4. De med garasjeplass som ikke har bil: vurdèr å leie ut plassen til en i sameiet.

Selve parkeringstemaet har vært oppe en rekke ganger tidligere på sameiermøter i ulike styresammensetninger. Herunder har det vært diskutert å sette opp en bom, og evt. leie inn et parkeringsselskap som skriver ut bøter. Dette er konsekvenser vi aller helst vil unngå. Hjelp hverandre med dette! Sørg for at utrykningskjøretøy til enhver tid kan passere.